Woonhuisverzekering


U heeft een eigen huis en u zoekt daarvoor een passende verzekering voor uw opstal. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en een snelle afhandeling in geval van schade. Dan is de Woonhuisverzekering van London u op het lijf geschreven. U heeft keus uit 2 dekkingsvormen plus een aanvullende dekking:

Top dekking
Dit is een extra uitgebreide dekking voor schade aan uw huis ontstaan door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, storm, neerslag, inbraak, vandalisme, leidingbreuk en aanrijding. Er geldt geen eigen risico, behalve voor stormschade: EUR 113,45. Het verzekerd bedrag is gebaseerd op de herbouwwaarde (inclusief de fundamenten). Dat bedrag wordt jaarlijks geÔndexeerd. Uw huis is van steen en heeft een harde dakbedekking (dus geen riet of stro).

Top+ dekking
Als bovenstaand, aangevuld met een dekking voor schade als gevolg van elk ander van buiten komend onheil. Er zijn uitzonderingen, zoals opzet, oorlogsomstandigheden en natuurrampen zoals overstromingen en aardbevingen. Er geldt geen eigen risico voor de onder de Top dekking genoemde zaken. Voor andere oorzaken geldt een eigen risico van EUR 45; voor stormschade EUR 113,45.

Aanvullende dekking
U kunt boven op de materiŽle schadevergoeding 10% extra uitkering verzekeren, met een maximum van EUR 11.345.

Glasrisico
Glas kan worden meeverzekerd tegen een geringe premietoeslag. Bent u de eerste eigenaar van een nieuwbouwhuis dan wordt het glasrisico gratis meeverzekerd.

En verder
De premie is afhankelijk van uw postcodegebied.

pakketpolis Als u verschillende particuliere verzekeringen combineert in de Mantelpolis betaalt u geen termijntoeslag en soms zelfs geen poliskosten of mutatiekosten. Wij vertellen u daar graag meer over.