Rechtsbijstandverzekering


Ook al heeft u gelijk, u krijgt het niet altijd. In principe is vrijwel alles in een wet geregeld, daar kunt u dus altijd een beroep op doen. Maar dan moet u wel de weg weten. Maar zodra er advocaten en andere deskundigen aan te pas komen, zit u met hoge kosten, om van de kosten van een proces nog maar te zwijgen. Voor rechtskundige hulp kunt u zich verzekeren. Wilt u daarvoor een schappelijke premie betalen en snelle hulp in geval van problemen? Dan is de Rechtsbijstandverzekering van London u op het lijf geschreven. U heeft keus uit verschillende dekkingsvormen:

Totaal dekking
Dit is een uitgebreide dekking voor juridische hulp op vrijwel elk gebied. En ongeacht de kosten. Een paar voorbeelden: het verhalen van schade, terugvorderen van eigendommen, geschillen met werkgever, leveranciers en overheid, conflicten betreffende uw huis en uw auto. Er zijn evenwel uitzonderingen. Zo krijgt u geen hulp bij uw faillissement, bij vermogensbeheer zoals beleggingen, bij exploitatie en verhuur van roerende en onroerende goederen en fiscale zaken. Ook staan we u niet bij in geval u de wet overtreden heeft en bij echtscheiding, al krijgt u in die gevallen wel adviesbijstand.

Exclusief
Misschien hebt u op bepaalde gebieden geen rechtsbijstand nodig. Bijvoorbeeld als u geen eigenaar van een woning bent, of omdat u geen motorrijtuig bezit.

En verder Voor de exacte tarieven en premieberekening zie bijgaand dekkingsoverzicht. Voor alleenstaanden geldt natuurlijk een lagere premie.

pakketpolis
Als u verschillende particuliere verzekeringen combineert in de Mantelpolis betaalt u geen termijntoeslag en soms zelfs geen poliskosten of mutatiekosten. Wij vertellen u daar graag meer over.