Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren


Een ongeluk zit zoals bekend in een klein hoekje. Maar kan flinke financiŽle gevolgen hebben als u aansprakelijk wordt gesteld. Dat risico wilt u verzekeren, maar wel tegen een geringe premie. Dan is de Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren van London u op het lijf geschreven.

Standaard dekking
Een complete dekking voor vrijwel alle denkbare schade die u als particulier aan een ander toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Wereldwijd. Schade aan goederen, maar ook letselschade. Directe en indirecte schade. En niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw partner, uw kinderen, eventueel andere inwonenden en uw huispersoneel tijdens hun werk.

Aanvullende dekking
Er zijn een aantal situaties die niet binnen de gewone dekking vallen. Voor een kleine extra premie kunt u die desgewenst meeverzekeren. Zo is er een aparte aanvullende dekking dekking voor kinderoppas, voor dierenoppas, voor betaald klussen en privť-verhuur van uw tweede woning. Wij vertellen u daar graag meer over.

pakketpolis Als u verschillende particuliere verzekeringen combineert in de Mantelpolis betaalt u geen termijntoeslag en soms zelfs geen poliskosten of mutatiekosten. Wij vertellen u daar graag meer over.