Autoverzekering


U heeft een gewone personenauto en u zoekt daarvoor een goede autoverzekering. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en snelle afhandeling in geval van schade. Dan is de Personenautoverzekering Basic van London u op het lijf geschreven. U heeft keus uit de 3 gebruikelijke dekkingsvormen:

WA
Dekking voor schade aan derden tot een maximum van EUR 2.500.000 per gebeurtenis. De premie hangt af van het gewicht van uw auto.

WA + gedeeltelijk casco
Als bovenstaand, aangevuld met een dekking tegen brand, diefstal, ruitbreuk, storm, transportschade e.d. U hebt standaard een eigen risico van EUR 136. De premie wordt gebaseerd op de dagwaarde.

N.B. Als bij ruitbreuk de ruit vervangen wordt door Carglass of Autotaalglas is het eigen risico EUR 68 en als de ruit door hen kan worden gerepareerd, betaalt u zelf helemaal niets.

WA + volledig casco
Als bovenstaand, aangevuld met een dekking tegen elk ander van buiten komend onheil, waaronder aanrijdingsschade. Uw standaard eigen risico bedraagt EUR 136 maar dat kan eventueel worden afgekocht. De oorspronkelijk catalogusprijs van uw auto vormt de basis voor de premie. Accessoires (geluidsapparatuur, kinderzitje, brandblusapparaat, gevarendriehoek, sleepkabel en trekhaak) zijn tot EUR 455 per accessoire gratis meeverzekerd. De diefstalbeveiliging is tot EUR 1.135 gratis meeverzekerd. Ook krijgt u tijdelijk na ongeval in Nederland een vervangende auto ter beschikking, indien u de auto ter reparatie aanbiedt bij één van de door London geselecteerde schadeherstellers.

Bij totaal verlies van uw auto krijgt u het eerste jaar de volledige nieuwwaarde uitgekeerd. Daarna schrijven we 2% per maand af in het tweede jaar, 1,25% per maand in het derde jaar en 1% per maand in het vierde jaar. Overigens geldt altijd minstens de dagwaarde.

Auto-Motor-Combinatieplan
Als er zowel een verzekering van een personen- of bestelauto als een motor of motorscooter bij London Verzekeringen wordt afgesloten kan het aantal schadevrije jaren dat op 1 van de voertuigen is opgebouwd voor beide verzekeringen van kracht worden. Voorwaarde hierbij is dat er geen sprake is van een malussituatie op 1 van beide verzekeringen.

Opgebouwde schadevrije jaren bromfietsverzekering
Bij Phoenix Assurantien opgebouwde schadevrije jaren met de bromfietsverzekering worden overgenomen tot maximaal 3 jaar.

Tweede gezinsauto
Indien verzekeringnemer reeds een auto bij London heeft verzekerd en een inwonend gezinslid een tweede auto bij London wil verzekeren zullen wij 50% van het aantal schadevrije jaren van de eerste auto welke bij London verzekerd is overnemen. Er mogen geen commerciele treden meer gegeven worden en er mag niet gecumuleerd worden.

Daarnaast gelden de volgende voorwaarden:
1. Deze regeling geldt alleen bij het Basic-tarief;
2. De regelmatige bestuurder van de tweede auto moet ouder zijn dan 24 jaar;
3. Er mag geen sprake zijn van een maluspositie en het afgelopen jaar mag verzekeringnemer/bestuurder geen schade veroorzaakt hebben;
4. Er mag niet hoger worden ingeschaald dan trede 13.


En verder
De maximale bonuskorting is 75%. N.B. U krijgt 10% extra premiekorting als u minder dan 12.000 kilometer per jaar rijdt.

U kunt deze verzekering eventueel uitbreiden met een Inzittendenverzekering, een Verhaalsrechtsbijstandverzekering en een aanvullend Vervangend Vervoerverzekering tegen bijzonder lage tarieven.

pakketpolis
Als u verschillende particuliere verzekeringen combineert in de Mantelpolis betaalt u geen termijntoeslag en soms zelfs geen poliskosten of mutatiekosten. Wij vertellen u daar graag meer over.